Олег Черне
«Ð¢Ð¾Ð²Ð°, което вие считате за танцуване, аз го наричам кълчене.» (Шаабан)

Календар

Април 2019

18

Лагер „Дзябяк. Майстор“

Даманхур, Италия

Май 2019

06

Програма «Йога матка»

София, България

Юни 2019

Юли 2019

Август 2019

02

Програма „Дзябяк“

Етномир, Калужска област

13

Лекция „Енергийните пари“

Владивосток, Русия

Септември 2019

Февруари 2020

Юни 2020

20

Програма „The Perfect One: Ангкор Ват“

Владивосток, Русия

20

Програма „Съвършено“

Владивосток, Русия

20

Програма „The Perfect One. Черно лале“

Владивосток, Русия

Септември 2020

10

„Дворец на мозъка“

Басаргино, Алтай

Април 2022

08

Индианска инициация „Camino Rojo“

САЩ: Колорадо, Ню Мексико, Аризона, Юта

ИНБИлаборатория по Ð¸Ð·ÑƒÑ‡Ð°Ð²Ð°Ð½Ðµ и Ð¿Ñ€ÐµÐ¿Ð¾Ð´Ð°Ð²Ð°Ð½Ðµ на етнически Ð¿Ñ€Ð°ÐºÑ‚ики

Алхимията на Сет

Алхимията на Сет отразява самите закони на алхимията. Фундаментално погледнато, за да разберем що е алхимия, трябва първо да вникнем в закономерностите и мярата на пространството, а също и в процесите и взаимодействията, коите ние инициираме в него. Казано иначе – трябва да сме наясно с химичните и физични закони на битието.

Новини

Регистрацията е открита!

Съвършена: „Салвия“

13 – 18 юли, Санкт Петербург

Програма „Салвия“ се опира на знанията за различните интегрални усилия, а символично е вдъхновена от салвията. Корените на почитта към това свещено растение могат да бъдат открити преди всичко в традициите на келтската алхимия.


Нов канал „Телеграма“

Канал „Телеграма“ – Алхимия“

Регистрирайте се, за да сте в течение!

Откриваме канала „Телеграма“ – „Алхимия“, като част от проекта Perfect One. Създаден е, за да Ви информира относно различните аспекти на алхимията като наука. Предлагаме го на вниманието на заинтересованите от новини и данни за изкуството на преобразуването и трансформацията.


Нов канал „Телеграма“

Следете новините по проекта „Хранене на бъдещето“

Откриваме канала „Телеграма“ – „Хранене на бъдещето“, като част от проекта Perfect One. Регистрирайте се, за да получавате най-новата информация относно публикациите, продуктите, събитията и предложенията ни.


През октомври 2019 г.

„Отвъд ограниченията“. Програма „The Perfect One. Man“

Владивосток

„The Perfect One. Man (Съвършеният)“ е проект за мъже, насочен към култивиране и усилване на мъжката природа и дух. Това е многоизмерна програма, която ни обучава как да развием вътрешна сила.


Блог

Превъплъщенията на Съвършения

Мъжът е преди всичко създател – човек, който съгражда – и изразява както качествата, които получава по природа, така и онези, които придобива в живота. Най-често сред тях водещо е едно, а ако това не е така, съществува риск животът му да се разпадне на множество фрагменти.

Блог

Състояние на съзнанието

Състоянието на съзнанието на даден човек се определя от свойствата на тялото му или по-скоро от неговата цялост. Колкото по-цялостно е тялото, толкова по-цялостно е съзнанието ни. Ако тялото не е цяло, то съзнанието също е разбито на части, които зависят от различните степени на активност на отделните части на тялото.

Страници на автора

NutriQ AromaQ Даосское тело The Perfect One ИнтегралQ

Видео

Интегрална цинобърна есенция „Cn1“

Интегрална цинобърна есенция „Cn1“

Интегралната цинобърна есенция „Cn1“ е продукт със специални задачи. Есенцията е произведена в ограничени количества, и е предназначена за хора, практикуващи алхимия.

Интегрален парфюм TCH 13

Интегрален парфюм TCH 13

Има какви ли не парфюми - леки, прохладни, наситени, хитри, незабравими и дори противни. А има и такива, чийто аромат е специален, неповторим, несравним с нищо, и на човек не му остава друго, освен желанието да се върне към тях, отново и отново.

Човек на месеца

Алексей Хомяков (Витрувий)

Алексей Хомяков (Витрувий)

Майстор в Лабораторията на развитието. Вече повече от десет години е инструктор, а освен това притежава и двайсет годишен опит в обучаването си при водещи световни майстори, което всъщност му е помогнало да формира в себе си един истински майстор, както и човек, разбиращ напълно какво прави и защо го прави.

top